Behöver du hjälp med mekanisk konstruktion? Vi på Limako Teknik AB tillhandahåller allt från ritning till en färdig produkt. Det som utmärker oss är den fördjupade kunskapen i kombination med en fullutrustad verkstad. Vi kan verkligen göra allt från ax till limpa.

Låt oss hjälpa dig med mekanisk konstruktion

Allting börjar med en idé. Sedan går vi över i Autodesk Inventor, där ett 3D-koncept tas fram. I detta läge upptäcker vi brister med den mekanisk konstruktion som vi jobbar med. I programmet görs förbättring och bollas med kund, tills det finns ett projekt som är hållbart och kan produceras. Därefter kan tillverkningen sättas igång.

Vi är bra på kreativitet

Du behöver inte ha ett färdiguttänkt koncept när du kommer till oss. Vi kan hjälpa dig att renodla din grundidé och ta den vidare. Från idéstadiet tar vi oss successivt framåt, tills du har en färdig nollserieprodukt framför dig. Vi har goda förutsättningar för produktion. Vår verkstad hanterar det mesta inom mekanisk konstruktion. Det innefattar svetsning, bearbetning och även montage. Det görs i egen regi. När det gäller en del bearbetning, laserskärning och ytbehandling har vi ett nätverk med samarbetspartners som kan hjälpa oss. I slutändan kommer det alltid ett högkvalitativt resultat oavsett vilken mekanisk konstruktion det gäller.

Vilka andra har ni levererat till?

Sedan starten 1984 har vi hunnit göra ett stort antal jobb. Några av våra kunder är GGP Sweden, Kärcher och SSAB. Sett till de olika branscher vi jobbar mot hittar du fordonsindustri, stålverksindustri, hydraulisk tillverkning, gruvindustri, hanteringsutrustning och produktion. Några av de produkter som vanligen produceras i vår verkstad är hydraultankar, redskapsfästen och fästen för motorer. Vill du också ha hjälp? Kontakta oss här.