Villkor

Vi förbehåller oss rätten att lagra uppgifter som skickas in i samband med offertförfrågningar. 

Behöver du anlita en mekanikkonstruktör? Limako Teknik AB kan hjälpa dig från idé till färdig produkt. Vi har en fullutrustad verkstad och den bästa programvaran. Utöver detta förfogar vi över en gedigen och fördjupad kunskap som byggts med lång erfarenhet. Detta sammantaget gör oss till ett bra val av mekanikkonstruktör.

Låt oss bli din mekanikkonstruktör

Vi startar ingen produktion innan vi vet att idén håller. Detta avgörs i Autodesk Inventor, som vi använder för att 3D-modellera projektet. När idén överförs till programmet ser vi direkt om produkten kommer att hålla rent materialmässigt. Förbättringar görs, dialog förs med dig som uppdragsgivare, och därefter tillverkar vi en prototyp. Efter prototypen förbättrar vi igen, och därefter kan en nollserieprodukt tas fram. Så jobbar vi som mekanikkonstruktör.

Vill du ha hjälp med det kreativa?

Som mekanikkonstruktör ingår idé- och produktutveckling. Det betyder att du inte behöver vara färdigtänkt när du kommer till oss med din idé. Hos oss finns mångårig erfarenhet av produktutveckling till olika branscher. För dig som kund innebär det att vi har kunskap och erfarenhet från olika typer av projekt. Därför kan vi agera rådgivare och hjälpa dig att utveckla din idé. Utöver detta har vi den bästa programvaran för ritning och modellering, och dessutom en fullutrustad verkstad. Här finns med andra ord allt som behövs, från ax till limpa. Om det är något vi inte hanterar själva, har vi ett nätverk med duktiga samarbetspartners som hjälper till.

Vad finns i verkstaden?

Vår verkstad kan hjälpa till med svetsning, bearbetning och montage i egen regi. För en del bearbetning, men även laserskärning och viss ytbehandling brukar vi ta hjälp. Som kund kan du alltid förvänta dig ett högkvalitativt resultat, och vår ambition är att du ska komma tillbaka till oss när du vill anlita en mekanikkonstruktör. Behöver du hjälp med något? Kontakta oss här.