Våra konsulter medverkar i utvecklingsprojektets alla faser från förstudier av nya innovativa produkter till förbättringar och kostnadsoptimering av befintliga produkter på marknaden. Få hjälp med prototyptillverkning.

Vi erbjuder olika typer av konstruktionstjänster, och vår del i projekten brukar vara enligt nedan:

  • Konceptstudie – ofta med från början
  • Support vid upprättande av produktspecifikationer
  • Detaljkonstruktioner
  • Produktval hydraulik och beräkning/konstruktion kring hydraulsystemen
  • Leverans av kompletta ritningssatser enligt kundens önskemål
Behöver du hjälp med prototyptillverkning?

Behöver du hjälp med prototyptillverkning industri? Limako Teknik AB har en lång erfarenhet av att hjälpa företag inom olika brancher att ta fram nollserieprodukter. Utöver själva tillverkningskapaciteten är vi vana vid att hjälpa till med allt från ax till limpa. Kontakta oss om du behöver hjälp att ta fram en prototyp.

Därför ska du välja oss för prototyptillverkning industri

Vi på Limako erbjuder tjänster inom produktutveckling och produktion. Om du kommer med en idé som inte är färdigbearbetad, hjälper vi dig gärna att utveckla den. Därefter skapar vi ett 3D-projekt och testar produkten i våra datorer. Redan här hittas eventuell utvecklingspotential, och justeringar görs innan vi tar fram din färdiga prototyp. Därifrån kan vi sedan gå vidare till tillverkning av en nollserieprodukt. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt är helt rätt för prototyptillverkning industri.

Vi hjälper dig hela vägen

Vår ambition är att alltid arbeta för att leverera prototyptillverkning industri av högsta kvalitet. Vi är flexibla och kan arbeta dels med helhetslösningar, dels med enskilda uppdrag. Vi anpassar oss efter ditt behov som kund. Några exempel på befintliga kunder är Kärcher, GGP Sweden och SSAB. De branscher vi i huvudsak jobbar mot är inom fordon, stålverk, hydraulik, gruvindustri, hanteringsutrustning och produktion. Vanliga produkter som produceras i vår verkstad är bränsletankar, redskapsfästen och motorfästen

Verkstad med kapacitet

Vår verkstad är välutrustad och vi kan göra det mesta av uppdragen i egen regi. Svetsning, bearbetning och montage – inga problem. Vi tar dock in samarbetspartners när det gäller laserskärning, ytbehandling och viss bearbetning. Allt vi gör är med högsta kvalitet. Önskar du hjälp med prototyptillverkning industri? Kontakta oss här.