Våra konsulter medverkar i utvecklingsprojektets alla faser från förstudier av nya innovativa produkter till förbättringar och kostnadsoptimering av befintliga produkter på marknaden. Få hjälp med prototyptillverkning.

Vi erbjuder olika typer av konstruktionstjänster, och vår del i projekten brukar vara enligt nedan:

  • Konceptstudie – ofta med från början
  • Support vid upprättande av produktspecifikationer
  • Detaljkonstruktioner
  • Produktval hydraulik och beräkning/konstruktion kring hydraulsystemen
  • Leverans av kompletta ritningssatser enligt kundens önskemål

Behöver du hjälp med prototyptillverkning för industrin? Limako Teknik AB har en lång erfarenhet av att hjälpa företag inom olika brancher att ta fram effektiva och smarta produkter. Ofta med början som prototyp för att sedan landa i nollserieprodukter. Utöver själva prototypframtagandet är vi ofta med från början i förstudie och konceptfasen. Kontakta oss om du behöver hjälp att ta fram en prototyp.

Därför ska du välja oss för prototyptillverkning industri

Vi på Limako erbjuder tjänster inom produktutveckling och produktion. Om du kommer med en idé som inte är färdigtänkt, hjälper vi dig gärna att utveckla den. Vi skapar ett projekt tillsammans med er och använder 3D-modellering i våra CAD-system, för att effektivt ta fram och testa produkten elektroniskt, så kallad ”Digital Prototyping”. Redan här hittas eventuell utvecklingspotential, och justeringar görs innan vi tar fram din färdiga fysiska prototyp. Därifrån kan vi sedan gå vidare till tillverkning av en eventuell nollserieprodukt. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt är helt rätt för prototyptillverkning för industri.

Vi hjälper dig hela vägen

Vår ambition är att alltid arbeta för att leverera vår prototyptillverkning till industrin av högsta kvalitet. Vi är flexibla och kan arbeta dels med helhetslösningar, dels med enskilda specifika deluppdrag. Vi anpassar oss efter ditt behov som kund. Några exempel på befintliga kunder är Kärcher, EcoLog, Maskinsystem, Boliden. De branscher vi i huvudsak jobbar mot är inom fordon, stålverk, hydraulik, gruvindustri, hanteringsutrustning och produktion. Vanliga produkter som produceras i vår verkstad är bränsletank, hydraultank, redskapsfäste, motorfästen, verkstadsbänk, arbetsbänk, flakbalk, svetsprodukt.

Verkstad med kapacitet

Vår verkstad är välutrustad och vi kan göra de flesta av uppdragen i egen regi. Svetsning, viss bearbetning och montage – inga problem. Vi tar dock in samarbetspartners när det gäller laserskärning, ytbehandling och mera komplicerad bearbetning. Allt vi gör är med högsta kvalitet. Önskar du hjälp med prototyptillverkning för just din industri? Kontakta oss här.